Sabtu, 13 Juli 2019

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat - Sifilis adalah penyakit kemaluan (penyakit kelamin) yang boleh menyebabkan komplikasi dalam jangka masa panjang jika tidak segera dirawat dengan betul dan betul. Ciri-ciri atau simptom sifilis yang berlaku pada orang dewasa, sama ada lelaki atau tidak. Seseorang boleh mendapat sifilis apabila bersentuhan langsung dengan luka sifilis semasa menjalani seks faraj, dubur atau oral. Sakit kudis boleh muncul di zakar, vagina, anus, di rektum, atau di bibir dan mulut. Sifilis juga boleh merebak dari ibu yang dijangkiti kepada bayi yang belum lahir. Untuk mengetahui tanda-tanda sifilis dalam tubuh, lelaki dan wanita, mari lihat gejala berikut.


Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat

Penyebab

Penyakit Sipilis merupakan penyakit menular seksual yang disebabkan oleh Treponema pallidum. Penyakit ini boleh menular melalui hubungan seksual, baik faraj, rektum, dubur, maupun oral. Sipilis tidak berjangkit melalui peralatan makan, tempat pemegang tandas, knop pintu, kolam renang, dan tukar-menukar pakaian.

Gejala Penyakit Sipilis

Gejala penyakit Raja Singa (Sipilis) berlangsung 3-4 minggu, kadang-kadang sampai 13 minggu. Kemudian timbul benjolan di sekitar alat kelamin. Kadang-kadang disertai pusing-pusing dan sakit tulang seperti flu, yang akan hilang sendiri tanpa dirawat. Ada tompok kemerahan pada tubuh kira-kira 6-12 minggu selepas hubungan seks. Gejala ini akan hilang dengan sendirinya dan seringkali pesakit tidak memperhatikan hal ini.

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat  - Selama 2-3 tahun pertama penyakit ini tidak menunjukkan gejala apa-apa, atau disebut masa yang terpendam. Setelah 5-10 tahun penyakit sipilis akan menyerang susunan saraf otak, pembuluh darah dan jantung. Pada perempuan hamil sifilis boleh disebarkan kepada bayi yang dikandungnya dan boleh lahir dengan kerosakan kulit, hati, limpa dan keterbelakangan mental.

Penyakit sipilis dapat di bedakan menjadi 4 kategori atau TAHAP yaitu diantaranya adalah:
 • Primer
 • SECONDS
 • CUTI
 • TERSIER

1.) TAHAP primer

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat - Gejala sipilis pada kelamin lelaki adalah munculnya luka seperti sariawan pada zakar, luka ini biasanya tanpa disertai rasa sakit atau gatal. Gejala stadium utama ini muncul kira-kira 3-90 hari (rata-rata 3 minggu) selepas hubungan dengan faktor risiko. Luka ini boleh bertahan selama 3-6 minggu bila tanpa dilakukan rawatan. Selain luka, biasanya juga boleh disertai pembengkakan kelenjar getah bening pada sela paha. Bila tidak dilakukan rawatan, maka sifilis boleh berlanjutan ke stadium menengah.

Keadaan sipilis Premier

 • Pada lelaki, luka ini sering muncul di daerah kelamin, biasanya (tetapi tidak selalu) pada zakar.
 • Luka ini sering menimbulkan rasa sakit.
 • Pada wanita, luka boleh berkembang pada bahagian luar alat kelamin atau di bahagian dalam faraj. Chancre biasanya tidak dapat diketahui jika berlaku di dalam faraj atau pada permukaan rahim. Luka biasanya tanpa rasa sakit dan tidak mudah terlihat.
 • Perkembangan kelenjar boleh terjadi di kawasan sekitar luka.
 • Luka juga boleh terjadi di bahagian tubuh lain selain kelamin.
 • Luka biasanya berlangsung selama 3-6 minggu, dan boleh sembuh tanpa rawatan, namun akan meninggalkan luka tipis. Walaupun luka telah sembuh, bukan bermakna siplis juga menghilang dan seseorang masih boleh menularkan sipilis pada orang lain pada keadaan ini.

2.) TAHAP sekunder

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat - Sipilis menengah yang sering terjadi empat hingga sepuluh minggu selepas jangkitan primer. Sementara penyakit sekunder boleh dikenali dalam pelbagai cara secara nyata, gejala-gejala paling umum berkaitan dengan kulit, membran mukus, dan nodus limfa. Di sana mungkin terdapat persamaan, kemerah-merahan-pink, ruam yang tidak gatal pada batang dan ekstrem, termasuk pada telapak tangan dan soles. Ruam boleh menjadi makulopapular atau pustular. Itu boleh berbentuk rata, lebar, keputih-putihan, luka-luka mirip kutil.Ruam biasanya kelihatan coklat kemerahan, kecil, padat, rata atau terangkat pada kulit kurang dari 2 cm. Namun, ruamakan kelihatan seperti masalah kulit biasa.

Keadaan Sipilis skunder

Ruam kulit biasanya sembuh dalam masa 2 bulan dengan sendirinya tanpa sebarang parut. Setelah penyembuhan, perubahan warna kulit boleh terjadi. Namun, walaupun luka telah sembuh, sipilis akan tetap menular kepada orang lain.

Ketika sipilis merebak ke seluruh tubuh, orang mungkin mempunyai:
 • Demam (biasanya tidak lebih dari 38.3 ° C).
 • Sakit tekak.
 • Merasa lemah dan tidak selesa secara samar.
 • Penurunan berat badan.
 • Rambut gugur, terutama pada kening, bulu mata, dan kulit kepala.
 • Pembengkakan kelenjar getah bening.
 • Leher kaku, sakit kepala, cepat marah, lumpuh, refleks yang tidak sesuai, dan gerakan bola mata tidak teratur.

3.) Persembahan Tahap

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat - Sipilis pendam ditakrifkan seperti mengalami bukti serologis dari jangkitan tanpa gejala-gejala dari penyakit siplis. Penyakit ini dijelaskan lebih lanjut sebagai lebih awal iaitu kurang dari 1 tahun selepas sifilis menengah, atau akhir iaitu lebih dari 1 tahun selepas sifilis menengah. Awal sifilis terpendam boleh mempunyai simtom berulang. Akhir sifilis terpendam adalah asimptomatik, dan tidak berjangkit seperti awal sifilis terpendam.

Keadaan Sipilis Laten

 • Jika tidak dirawat, orang akan maju ke tahap yang terpendam. Ini adalah peringkat selepas seseorang dijangkiti. Setelah ruam pada peringkat menengah hilang, seseorang tidak akan mempunyai gejala apapun dalam beberapa waktu (tahap pendam). Tahapan ini mungkin boleh sesingkat satu tahun atau boleh berkisar antara 5-20 tahun.
 • Selama tahap ini, diagnosis yang tepat hanya boleh dilakukan melalui ujian darah, pengalaman seseorang, atau kelahiran anak dengan sifilis kongenital. Seseorang akan menularkan virus selama tempoh awal tahap yang terpendam dan mungkin juga menular selama tahap pendam jika tidak ada gejala yang hadir

4.) TAHAP pengajian tinggi

Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat - Jika jangkitan tidak terobati, sipilis akan berkembang ke peringkat akhir, iaitu sifilis pengajian tinggi. Pada tahap ini, jangkitan boleh memberi kesan yang serius pada tubuh. Beberapa akibat daripada jangkitan pada peringkat ini adalah lumpuh, buta, demensia, masalah pendengaran, masalah mati pucuk, dan bahkan kematian jika tidak ditangani. Sipilis paling mudah berjangkit pada fasa sipilis sekolah rendah dan menengah. Jika anda merasa dijangkiti sifilis, segera dapatkan pemeriksaan diri ke doktor atau klinik pakar kelamin untuk memastikan diagnosis terhadap sifilis. Makin cepat sifilis dirawat, makin kecil kemungkinan sipilis berkembang menjadi penyakit yang serius.

Keadaan Sipilis Tertier
 • Gummata, luka besar di dalam tubuh atau pada kulit.
 • Sipilis kardiovaskular, yang memberi kesan kepada jantung dan pembuluh darah.
 • Neurosipilis, yang mempegaruhi sistem saraf.

Rawatan Suntik Untuk Antibodi Sipilis
Pada umumnya rawatan sifilis adalah dengan menggunakan antibiotik berupa suntikan penisilin. Jika tidak dirawat, sifilis boleh menjadi penyakit yang berbahaya dan boleh berujung kepada kematian.

Beberapa jenis antibiotik antara lain:

 • Penisilin, Contohnya penicillin V, flucloxacillin dan amoxicillin.Cephalosporins, Contohnya cefaclor, Cefadroxil, cefalexin.
 • Tetracyclines, Contohnya tetracycline, doxycycline, dan minocycline.
 • Aminoglycosides, Contohnya gentamicin, amikacin, dan tobramycin.
 • Macrolides, Contohnya erythromycin, azithromycin dan clarithromycin.Clindamycin.
 • Sulfonamides dan trimethoprim, Contohnya cotrimoxazole.Metronidazole dan tinidazole.
 • Quinolones, Contohnya ciprofloxacin, levofloxacin, dan norfloxacin. 


Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat - ubat Resipi Doktor yang kami jelaskan disini menggunakan penisilin, Ampicillin 500 mg, super tetra, Ciprofloxacian 500 mg, itu adalah contoh ubat preskripsi dari doktor untuk penyakit sifilis dan kencing nanah, efeksamping dari ubat tersebut jangan diremehkan makan untuk pengguna ubat tersebut harus ada resipi doktornya. karna jika kesalahan dalam peraturan dos antibiotik boleh mengakibatkan fatal bahkan kematian.

Ubat sipilis preskripsi doktor.

1. Ciprofloxacian 500 mg
Indikasi: Merawat Jangkitan penyebab oleh kuman patogen terhadap ciprofloxacin meliputi:

 • Saluran kencing termasuk Prostat
 • Gonorrhea / uretris
 • saluran Cernah
 • Saluran Pernafasan
 • Kulit, Rangkaian Lembut
 • Tulang, Sendi
 • Ciprofloxacian 500 mg
 • Indikasi, Pesakit hipersensitiviti terhadap siproflokasasin, derivat quiolone
 • Tidak dierbolehkan untuk wanita hamil / menyusui
 • Pada masa pertumbuhan anak
 • Pada usia lanjut harus berhati-hati
 • Pesakit epilepsi dan pesakit yang pernah gangguan ssp, hanya digunakan jika manfaatnya lebih bagus berbanding dengan risiko kesan sampingan.

Pakej Herba Yang Baik Digunakan Oleh Pesakit Sipilis Dan Penyakit Kelamin Lain-lain.


Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat


Perundingan Dan Tempahan Dadah Hubungi:
+62812 8946 3417 (Melalui Sms, noted & WA)

 

 
Rawatan sifilis dengan ubat semulajadi yang kuat

Ubat yang berkesan untuk menyembuhkan sifilis yang berlaku pada lelaki dan wanita
Ubat sifilis herba semulajadi yang paling berkesan dan berkhasiat
Nama Obat Kencing Nanah dan Aturan yang Harus Perlu Dipatuhi Agar Sembuh


Berikut sedikit informasi mengenai kami CV. De Nature Indonesia.


Juga Bisa Lihat Sedikit Mengenai Kami Di YOUTUBE


KLIK DISINI >> DE NATURE INFO========oo0oo========

CV. DE NATURE INDONESIA» De Nature Indonesia adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang Obat Tradisional (OT) dari dalam Negeri, yang mencoba mengangkat dan menghidupkan kembali Budaya Nenek Moyang kita Yaitu Jamu Tradisional sebagai salah satu warisan leluhur budaya bangsa yang perlu dilestarikan.


Sekedar informasi untuk kenyamanan Konsumen, bahwa Produk dari perusahaan kami ini sudah memiliki:1. Ijin Resmi Perusahaan dari Kementrian Kesehatan

2. Ijin BPOM, yang artinya sudah lulus uji stabilitas Produk

3. Sertifikat ISO 9001 2015 dan Halal MUI, sehingga kehalalannya bisa dipertanggungjawabkan

4. Apoteker Yang berpengalaman

5. Sudah melewati Proses Sortir Bahan Baku, Guna Menjaga Mutu Produk

6. Proses Produksi Sesuai Alur CPOTB (Cara Pembuatan Obat Tradisional Yang Baik Dan Benar)


Alamat CV. De Nature Indonesia : Perum. Cendana Asri No. 9, Jln. Raya Pahonjean KM.5, Kec. Majenang, Kab. Cilacap, Jawa Tengah, 53257


CARA PEMESANAN :


 • Pembayaran terlebih dulu via transfer Bank, setelah transfer SMS-kan konfirmasinya untuk proses pengiriman.

 • Format Pemesanan : Nama, Alamat Lengkap beserta kode Pos, Nama Bank / Rekening anda, Nominal transfer, Nama Obat yg dipesan, No.Hp. anda.

 • Agar pesanan Anda bisa segera diproses, segera konfirmasikan pembayaran Anda via WA, TLP & SMS : 081289463417

 • Setelah itu barang kami kirim melalui TIKI / JNE / POS.

 • CONTOH SMS KONFIRMASI : Ahmad Haris, Jl.Raya Perumas Cendana Asri No.9, Kecamatan Majenang, Kabupaten Cilacap, Provinsi Jawa Tengah Kode Pos 53257, Rekening Pentransfer atas Nama Ahmad Haris, Transfer 340rb, Obat Kencing Nanah, 081xxxxxxxxx
Kelebihan Belanja Online Pada Kami :


* Setiap penyakit berbeda obatnya (Obat khusus untuk penyakit tertentu saja)

* Harga Lebih Murah.

* Kualitas Terbaik.

* Tanpa perlu pergi ke Dokter. (Penyakit sembuh dan tidak malu pergi ka Dokter, Hemat Waktu)

* Tidak perlu disuntik.

* Masa Penyembuhan Relatif Singkat (3 – 5 Hari)

* Proses Obat Hanya 6 jam.

* Barang dikirim ke alamat rumah anda via TIKI, JNE atau Pos. (Obat dibungkus rapi dan Rahasia Privasi anda terjamin)

* Proses Pengiriman Cepat dan Aman.

* Botol Obat dapat kami buat polos agar tidak ada yang mengetahui isinya, Privasi anda lebih terjamin.

* Hanya kami yang selalu mengutamakan kepuasan konsumen.


LAYANAN KONSUMEN

Konsultasi Sekarang Sebelum Penyakit Semakin Parah

Konsultasi Gratiss Online 24 jam


KONTAK RESMI CS AGEN RESMI CV. DE NATURE INDONESIA

Layanan Konsultasi & Pemesanan :


( WA / SMS / TLP )


PERHATIAN : Kami CV. De Nature Indonesia tidak menjual atau memasarkan semua obat kami dimanapun atau di apotik manapun ( apotik umum, kimia farma, k24, dll ). Hal tersebut dengan tujuan untuk menjaga keaslian produk obat kami atau menghindari unsur pemalsuan produk. Dan untuk mendapatkan obat dari kami bisa didapat secara online dengan menghubungi kontak agen resmi kami, seperti salah satunya yaitu di nomor 081289463417 ( via WA, tlp dan sms ). Atau anda dapat langsung datang kekantor kami yang beralamat di Kec. Majenang, Kab. Cilacap, Jawa Tengah. Kami jamin obat asli dan dikirim sampai alamat, garansi 100%.